S partnerima surađujemo u različitim područjima

Tržište mobilnih uređaja je okruženje koje se brzo i često mijenja. Proizvođači, operateri i retaileri često moraju efikasno reagirati na ubrzane promjene u tehnologiji da bi uspješno izdržali pritisak konkurencije i nadolazećih promjena.

CAT

Svoju primarnu djelatnost uspješno je proširio ponudom odjeće, obuće te modnim dodacima a sada se posvetio i mobilnoj telefoniji. Rezultat je novi brand: CAT phones – robusni, izdržljivi, pouzdani poput CAT strojeva.

Gigaset

Gigaset DECT te IP telefoni danas nude vrlo širok skup funkcionalnosti. Poznati njemački proizvođač bežičnih telefona zastupljen je i u Agramservisu.

Huawei

Huawei Consumer Business Group (BG) jedna je od tri poslovne grupe tvrtke Huawei koja proizvodi široki raspon uređaja. Eksluzivno za hrvatsko tržište pod distribucijom Agramservisa.

LG

Od mobitela opremljenih operacijskim sustavom Android, do onih s najmodernijim fotoaparatima, svi LG mobilni uređaji raspolažu funkcijama koje omogućuju poboljšanje mobilnog iskustva.

Lenovo

Inovativnost i kvalitetu Lenovo pametnih telefona potvrđuju i brojne nagrade te činjenica da je Lenovo treći proizvođač pametnih telefona u svijetu. Lenovo pametni telefoni krase i našu široku ponudu mobilnih uređaja.

Samsung

Samsung je globalno priznat kao industrijski predvodnik na polju tehnologije. Uz mobilne uređaje te dodatnu opremu, zastupnik smo i za Samsung bijelu tehniku, tv / av, klime te male kućanske aparate.

Sencor

Agramservis uz mobilne telefone te dodatnu opremu zastupa i male kućanske aparate europskog proizvođača potrošačke elektronike SENCOR čiji su proizvodi dostupni u više od trideset zemalja Europe i Azije.